Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. 10. 2015

Lociky postavy

 

HákKapitán strážíPůz

Hák,Kapitán stráží,Půz

 Hák je jeden z banditů, který většinu svého času tráví v hospodě "U Zmuchlaného káčátka". Je pravda, že na pohled vypadá děsivě, ale doopravdy je to velmi milý chlapík. Jeho největším snem je stát se slavným klavíristou, což se mu i nejspiš splní. 

Poprvé, co je viděn ve filmu, působí celkem nevrle, vzápětí se však projeví, jeho lepší stránka a působí příjemným dojmem. Když Locika v hospodě "U Zmuchlaného káčátka" zachránila Flynna před Hákem a všemi ostatními, pomocí toho, že Flina potřebuje, aby se splnil její sen a všichni ostatní začali zpívat o tom, jaké mají sny, tak se každý najednou změnil i "ten hromotluk" Hák. Po delší době se ve filmu objeví při záchraně Flynna (Evžena) před strážemi, které ho vedly na šibenici, sice se tam zobrazí pouze jeho hák, ale díky tomu, že je to jediná postava s hákem ve filmu (a podle toho má i své jméno), je hned jasné, že je to on. Potom je už vidět na konci filmu, kde hraje na klavír.

 Kapitán stráží je zkrátka kapitán, který velí strážím a už velice dlouho se snaží dopadnout Flynna Ridera.

Po ukradnutí koruny princezny Lociky se Kapitán i se svými vojáky vydává na honbu za tím zločincem, který drahocenný šperk ukradl. Kapitán ho sledoval po celém lese, až kdesi k neznámému místu a poté Flynna sledoval Kapitánův inteligentní kůň Maximus.Kapitán jeden marný pokus nevzdal a stále byl Flynnovi na stopě. Osud ho zavál až do jedné hospody, kde objevili pomocí Maximuse tajný vchod a Flynna zahnali i s Locikou až do zpřetrhlé přehrady.Poté se ještě několikrát společně střetli, ale vždy z toho Flynn vyvázl jednoduše, a ač ho jednou Kapitán dopadl, nevěznil ho dlouho. 

Půz je jeden z hrdlořezů. Je silnější postavy nosí bílé rukavičky a bílou masku. Locika se s ním seznámila v hospodě U zmuchlaného káčátka. Půz v písničce "Já svůj sen mám" zpívá o tom, že je zdatným mimem. Půz také bude pomáhat při záchraně Evžena Houžvičky z vězení. Při útěku je v jedné chodbě skoro dohonili vojáci, ale on předstíral svým uměním, že před ním je sklo. Vojáky to zmátlo a Locika a spol. se zachránili. Půz si jako všichni splnil svůj sen a nadále zůstal jen hodným mimem, který ukazoval svá čísla na veřejnosti.

Výsledek obrázku pro tangle  stabbington

Stabbington brorher 1,2,

Výsledek obrázku pro tangle  stabbington

 Vládik

Vládík

 Vládik je jeden z hrdlořezů v pohádkovém filmu Na vlásku.Je postavy velice mohutné a když se mračí, jde z něj docela i strach, ale když se usměje, hned je z něj milý pán.K jeho postavě je velmi zajímavá jeho záliba a tou je sbíráni cínových jednorožců. Je to krutý hrdlořez, ale písnička "Já svůj sen mám" mu připomněla jeho sen - sbírání jednorožců. On bude jen z těch,kdo pomůže Evženovi Houžvičkovi (Flynnovi) utéct z vězení. Jeho jednorožec se objeví ve výklenku. Nakonec si tedy Vládik splnil svůj sen.