Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 3. 2020

Máršmeloun(Marshmallow)

msf_frozen_cmi_marshmallow.jpg

 Marshmallow je vedlejší charakter ve filmu Ledové království (Frozen). Je to stvoření z Elsiny magie a strachu, aby se nevrátila do Arendellu, v podstatě je to její osobní strážce, aby nikdo neotravoval Elsu v jejím zámku na Severní hoře. 

 Máršmeloun je obří ledový sněhulák, stvořen Elsinými schopnostmi. Jeho úkolem je hlídat Elsin ledový palác a nemilosrdně odhánět všechny narušitele. Děsivé bílé monstrum toho moc nenamluví, ale ránu má pořádnou.

Charsterika: Je zlý a necítí skoro žádné pocity. Elsin strach se v příšeře změnil na nelítost a krutost. Obluda příšerného a děsivého vzhledu, pokrývka jeho těla/"kůže" je sníh. Na odstrašený má na zádech kusy ledu - rampouchy, připomínající ostny na ježkovi. Elsa jej stvořila, aby odradila svoji sestru Annu, neboť ji přemlouvala, aby se navrátila do království. Marshmallow je společně s Kristoffem vyhodil z paláce a chvilku je naháněl, aby se nevraceli. Hlídal Elsin palác po celou dobu, až se tam objevil princ Hans s družinou několik vojáků, aby se dostali k ní. Snažil se je zastrašit a nepustit je do paláce. Vojáci však stříleli z luků a házeli kopí, tím ho rozzuřili ještě víc než byl. Dva z nich mu proklouzli za zády, nevšiml si jich, neboť byl právě uprostřed boje s princem Hansem. Usekl mu nohu, zakymácel se, a když padal do jámy, snažil se ho stáhnout sebou dolů. Nepovedlo se mu to Marshmallow spadl do jámy, kde o něm již nikdo nikdy neslyšel. Dále se již neobjevoval, avšak ke konci byl menší dodatek, kde se Marshmallow ještě jednou objevil.