Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 12. 2015

postavy

Vítejte v Arendelle

Walt Disney Animation Studios, které stálo za vznikem filmů „Na vlásku" a „Raubíř Ralph", představuje novou dobrodružnou komedii „Ledové království". Nebojácná optimistka Anna se vydává na velkou výpravu s ostříleným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem, aby našla sestru Elsu, která svými ledovými silami uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na cestě za záchranou království musí Anna a Kristoff překonat velehorský mráz a řádění živlů. Při svém putování potkají také tajemné troly nebo třeba legračního sněhuláka Olafa.

Disney Frozen 2 : Roley Family picture by blueappleheart89 on ...

 The Frozen Family - Home | Facebook

Frozen Fever family portrait

  Sitron

 Sitron

 

  

Cliff | Frozen Wiki | FandomBuldachange | Flaming Cortex!

 

Cliff,Bulda,Change

Bulda: Adoptivní matka Kristoffa

 

Gerda/Ingrid Sněhová královna Sarah Fisher

Queen Gerda (Frozen Love) (With images) | The queen is dead, Lost ...

 Ještě jako malá dívka dala Gerda slib svým dvěma sestrám, že vždy zůstanou při sobě. Nakonec to byla ale ona sama, kdo poprvé uvěznil jednu z nich, sněhovou královnu Ingrid. Celý čas si to nepřestala vyčítat, přičemž příležitost k odpuštění dostala až díky svým dcerám Else a Anně.

Ingrid the Snow Queen | Disney Wiki | Fandom

Tichý hlas, milý úsměv a zmrzlina v ruce. Ta roztomilá zmrzlinářka přeci nemůže být nebezpečná. Zdání ale klame, protože Ingrid je chladná jak sněhová královna. Dospívání neměla zrovna jednoduché a záhy přišla o své dvě sestry. Snad proto jde tvrdě za svým „posláním“, že vše dělá pro rodinu. Po návštěvě světa pohádek by se zdálo, že její kroky jsou i pochopitelné, ale pozor, přeci jen je Ingrid na straně zla a neštítí se uvěznit třeba ani Annu z Arendellu. Hlavně posbírat všechny střípky do zrcadla. Vše co jsem chtěla, byla láska mých sester. Teď ji mám.

Elsa as Ingrid from OUAT | Frozen disney movie, Disney elsa ...

Emma, Ingrid e Elsa shared by Catherine Bruno

Emma,Ingrid a Elsa

Ingrid / La Reine des Glaces / Sarah Fisher - Il était une fois ...