Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 1. 2016

Následníci

 Výsledek obrázku pro tajemství auradonu

Tajemství Auradonu/Vítejte studenti

Pouze pro zasvěcené!Podle nového filmu Disney ChannelPoznejte tajné skutečnosti ze života v elitní Auradonské akademii, do které chodí následníci nejslavnějších hrdinů na světě. Když do akademie nastoupí synové a dcery zloduchů uvězněných na Ostrově ztracených, začne pořádná mela. Z tajných poznámek se dozvíte, co si o sobě navzájem myslí Mal a její kamarádi na jedné straně a původní studenti z Auradonu na druhé. Možná vás to dost překvapí! A navíc pouze v této knížce najdete mapu Auradonu! 

Takře královští patroni.Aradonské akademie bychom vás rádi přivítali v novém vzrušujícím roce.Spolu s ostatními studenty zde budete naplanovat hrdou tradici naši jedinečnosti.

Ačkoli mezi námi letos přivítáme několik nebvyklých novývh zváři ujišťujeme vás že tento rok na Aradonské akademii bude jako každý jiný protiže zde všichny podporují poctivost poctivost a sebezdokolnalování.

Doufam že tento blog vyžijete jako průvodce následujícimy semestry a zaznamenáte si svá dobrodružtví až se budete snažit naplnit svůj potenciál.Král Zvíře a královna Kráska.

Chtěli bych tu speciálně přivítat nové studenty hlavně ty ktěří k nám přicestovali z daleka.Ačkoli se tenhle kraj může zdát uplně jiný než ten odkud pocházíte chceme abyste se tu cítili jako doma.Jsem si jistý že naši spolužáci budou přivětivý a nezaujatý a že navždy všem událostem které zatížily naši minulost,náš čeká světlá budoučnost princ Ben.

AdamBelleCarlos De Vil

Adam,Belle,Carlos De vil

Adam Král Auradonie,zvíže

Carlos syn Crrullery De Vil

Belle Královna,kráska

EvieLeahLonnie

 Evie,Leah,Lonnie

Evie dcera zlé královny Evelyn

Leah babička Audrey,královna,matka Růženky

Lonnie dcera Mulan,Li Lonnie Lonnie.

Moje máma Mulan mě naučila,abych hledala svoje pravé já.Takže ráda zkouším nové věci,protože mi ukazují,kdo jsem.Díky svým zkušenostem jsem si uvědomila,jaké máme štěstí,že chodíme na tak báječnou školu.To se nepoštěstí každému.Moc děkuju našim hostujícím studentům,že přinášejí svoje jedinečné nadání.Jsem si jistá,že se od sebe navzájem máme co učit.

JayMalSněhurka

Jay,Mal,Sněhurka

Jay syn Jafara,Jayden

Mal dcera zloby,Mal Bertha

Sněhurka královna moderatorka

AudreyBenZlá Královna

Audrey,Ben,Zlá královna Grimhilda

Audrey dcera Růženky/Aurory a Filipa.princezna,roztleskávačka

Audrey.Lidé řikají,že se hodně podobám mamínce.Možná jste o ní slyšeli,je to Šípková Růženka,jedna znejkrásnějších žen na světe,Myslím,že je prostě přirozené,že chodim s Benem,který se příští měsíc stane králem.A co dělám já?I já mám svoje povinnosti,jako vymýšlet nové pokřiky,Jsem totiž hlavní roztleskávačka.Jo,a zmínila jsem,že jsem Benova holka?A vzkaz pro naše nové studenty:každý ví,že stejně jako meje máma i já mám ráda svůj zkrašující spánek,takže když na vás před polednem nebudu zrovna milá,je to tím,jaká jsem.Mějte se nádherně!

Ben syn krásky a zvížete,princ Benjamin Florian.

Tenhle rok je pro mě moc d§ležitý,snil jsem o něm (a obával jsem se ho) už od děství.Příští měsíc budu korunován králem Auradonu.Sam tomu nemůžu uvěřit!Je to velká odpovědnost  a rád bych poděkoval všem ve škole,kdo mi na mé cestě pomohli.Doufám,že budu takovým panovníkem,jakého si zaslouží.Mezitím (a doufám,že navýdycky) budu pro vás jen starý dobrý Ben.Postarejme se společnými silami,aby bylo tohle místo příjměné pro všechny.Uvidíme se ve škole!

Dude.Dlouho jsem se žiil odpadky z místních farem,než jsem narazil na kontejner za školní jídelnou,Od té doby žiju v Auradonské akademii!Když mě studenti adoptovali jako svého neoficiálního maskota,taky jsem se začal učit.Teď umím válet sudy a podat pac.Vzkaz nováčkům.Všechno co potřebujete,je láska.

Výsledek obrázku pro tajemství auradonu

Cruella De VilDobrá VílaZloba

Cruella De Vil,Dobrá víla,Zloba

Dobrá víla,ředitelka školy

DougJafarJane

Doug,Jafar,Jane

Doug syn Šmudly

Dougl.Sice jsem syn Šmudly,ale nemyslete si,že mám takový přístup ke škole-jsem členém skoro všech klubů na Auradonském akademii!Jsem kapelník,což je asi můj největší koníček vedle (věřily byste tomu?)...Chemie!Jo,stejně jako můj táta havíř,i mě učarovaly molekury,které tvoří svět přírody.Nemůžu se dočkat,až potkám v laboratoři nové tváře,a když mě potkáte na chodbě,prosím,zavolejte hej...hou.

Jane dcera Dobré víly.

Jane.Ačkoli já a moje máma víla ) dokonce Dobrá víla),zjistíte,že jsem dost realitická.Ve skutečnosti kouzla vůbec nepozžívám,i když si občast moc přeju,abych mhla.Ani nemám modrou krev jako někteří moji spolužáci.Učím se pilně a ráda bych věřila,že jsme si všichni rovni,pokud se snažíme.Těším se,že se od našich nových zajímavých studentů něco přiučím.

Výsledek obrázku pro následníci chad

Chad rodiče královna popelka a Krason

Chad.Mě sice příští mšsíc korunovat nebudou,ale tak jako tak jsem Krásný princ,stejně jako můj otec!Moje rodina vládla tak dlouho,že mi nevadí dýt ostatním šanci zazářit.Jelikož moje máma Popelka pochází z chudého prostředí,chápu,jak je důležité oplácet.Takže jestli se mnou chceze kamarádit,musíte se víc snažit a zapojit se do společenosti.Nebote,budete pak lepšími lidmi.Jako já.

Výsledek obrázku pro descendants mapa

Dějiny  Auradonu.Byl jednou jedenAuradon,země záhad a divů,  vníž kouzla byla vzácná,ale velmi mocná.Na každém rohu soupeřili hrdinové s padouchy a příběhy o jejich dobrodružtvím-Jak se Sněhurka skrývala před Zlou královnou,jak dalmatini utíkali před Cruellou de Vil nebo sága o Zlobě a Šípkové Růžence-se  vyprávěly po generace.Král Zvíře,který vládl ve svém růžku na mapě,viděl,jaké nebezpečí představuje pro lidi magie.Upřímně řečeno, věděl o tom své.V mládí se choval sobecky,a proto byl zakletý do podoby ošklivého monstra,dokud nenašel pravou lásku,která kletbu zlomila.A tak snil o tom,že vytvoří novou zemi,kde by nejmocnější schopností byla ušlechtilá dobrota.Král Zvíře se oženil s půvabnou princeznou Kráskou a sjednotil všechny legendární země do Spojených státu Auradonu.Spolu s mocnou Dobrou vílou,svou spojenkyní,zajal zloduchy,kteří dlouho všechny trápili,a uvěznily je na Ostrově ztracených.Jakmile se přestala užívat kouzla (kromě nejvzácnějších přiležitostí),nastala moderní éra míru a blahobytu.Auradonu a jeho lidu se dobře dařilo,zatímco zloduši se přizpůsobali svému novému způsobu života a na ostrově založili své podniky a rodiny.Většina z nich svůj trest přijala.Ale jeden nikdy neví.Zlodušství,stejně jako kouzla,nikdy nezmizí navždy.

Výsledek obrázku pro descendants mapa

Výsledek obrázku pro descendants mapa

Mapa Auradonu.Auradon,světadil postavený pomocí kouzel,je domovem prosperující moderní společnosti.Vedle hrdinské minulosti zde najdete uměleckou,vědeckou a technolologickou přítomnost.Poznejte tuto bohatou krajinu.-od přírodních divů Sherwoodského lesa a Mysu smutku po dramaticky vzrušující Zemi Nezemi a horu Olymp.Dobrodružtví čeká na každém rohu!Na útesech nad Krásčiným zálivem se tyčí velkolepé věže města Auradon.Ještě dále se ve slunečním světle lesknou Krasonice a Chrám matky boží.Na drhé straně řeky se nacházejí lixusní Kamelotské výšinymfinanční středisko země.Za Popelštejnem se přes moře a skrz šedé mlhy rýsuje Ostrov ztracených.Místo,kde sídlí poslulá komunita vyvrhelů a zloduchů.Je zajištěno mocných silových polem,které všem brání vstoupit nebo odějít bez povolení krále Zvířete a královny Krásky.

Dějiny Aruradonské akademie.Od vzniku Spojených státu Auradonu vyvstala potřeba zřídit zbrusu novou akademii,která by vychovala příští generaci hrdinůStarý zámek i s  okolními pozemky byl přeměněn na soukromou střední školu a zařizovaly se všechno pro to,aby mohl být přivítán první ročníkAle jeden nezbytný prvek stále chyběl:první ředitěl Auradonské akademie.Poté,co Dobrá víla vytvořila louzelnou bariéru,která oddělovala Ostrov ztracených,odložila svou kouzelnou hůlku.V předsvědčení,že budoucnost leží v tvrdé práci a pečlivém studiu nové generace,se nabídla,že stane v čele zaměstnanců a studentů Auradonské akademie.Král Zvíře a Královna Kráska s radostí přijali.A tak začal první semestr.

Profilředitelky.Dobrá víla je ze všech kladných víl ta nejmocnější.Už v legendarních dobách dělala vše,co bylo v jejích silách,aby na světe napravovala bezpráví.Když ji král Zvíře požádal,aby přemohla auradonské zloduchy,věděla,že je to náročný,ale nezbytný krok k všeobecnému míru.V roli ředitelky Auradonské akademie Dobrá víla podporuje osobnostní i akademický růst mladých obyvatelAuradonu skvělou váukou,která čerpá ze starobylé moudrosti.Věnovat se maličkostem často vede k významným výsledkům.Magie je mocná,ale tvrdá práce je mocnější.A i když lidé chybují,vždycky mají možnost zvolit si laskavost a soucit.To velké závazky ji nechávají málo volného času,ale Dobrá víla všří,že i zábava je důležitá.Když budete mýt ětěstí,můžete ji slyšet vystupovat s ženským vokálním kvartetem Bibbidi-Bop.

Atefakty z království.

Trojzubec krále Tritona.Původ:Král Triton ho zdědil po svém otci Poseidonovy.Čarovné schopnosti:Vystřeluje blesky kouzelné energie,rozpotává bouře,mění mořské panny v lidi.Doplňujéci informace:Schopnosti trojzubce se mohou měnit  podle přání osoby,která ho užívá.Kde je vidění:Muzeum kulturní historie.

Kolovat.Původ:Dříve byl obyčejný,pak ho očarovala Zloba.Čarovné schopnosti:Dokáže přivodit smrt a/nebo nekonečný spánek.Doplňující onformace:Než byl očarován,tkalo se na něm spodní prádlo pro Krále.Kde je k vidění:Muzeum kulturní historie.

Sklenený střevíček.Původ:Kouzlo dobré víly.Čarovné schopnosti:Dobrá víla ho tak dokonale vytvarovala,že padne jenom Popelce.Doplňující informace:Skvělý na tancování.Kde je k vidění:Muzeum kulturní historie.

Hůlka Dobré víly.Původ:Vytvořená Dobrou vílou.Čarovné schopnosti:Proměňuje a očarovává,a dokonce dokáže ovládat čas.Doplňující informace:Řiká se,že má další schopnosti v kombinaci s jinými kouzelnými artefakty.Tato hypotéza není ověřená.Kde je k vidění:Muzeum kulturní historie.

Zlobina hůl.Původ:Vytvořená pomocí kouzel z ulomené větve stromu.Čarovné schopnosti:Zaklíná,metá blesky,vyvolává trny.Doplňující informace:Rovněž známá pod názvém dračí oko.Kde je vidění:Ostrov ztracených (její moc je blokována naším štítem,takže budťe bez obav!).

Jafarova hadí hůl.Původ:Vytvořil ji Jafar pomocí polapené dušeČarovné schopnosti:Hypnóza,telikineze a kouzla.Doplňující informaceJejí hypnotické shopnosti jsou velmi silné,ne však nepřemožitelné.Kde je k vidění:Nikdě,protože ji zníčil Aladin,ale existuje podezření,že byla znovu vytvořená.

Kouzelné zrcadlo:Původ:Sporný,ale prvním známým uživatelem byla Zlá královna.Čarovné schopnosti:Svému majiteli odhalí každou informaci.Doplňující informace:Neumí předpovědět budoucnost (takže v loterii s ní nevyhrajete),ale je skvělé na hledání ztracených klíčů a mobilů.Kde je k vidění:Nikdě,protože se pravděpodobně rozbilo.

Muzeum kulturní historie

Poznejte Auradonskou rozmanitou a fascinující minulost!U nás historie ožívá (kromě případu,kdy by to bylo moc nebezpečné).Sbírka artefaktůpod kurátorstvím královny Krásky poodhaluje kouzelné,záporné i kladné dějiny Auradonu.Součastný pogram zahrnuje:

Sál hrdinů.Hrdinové a hrdinky ze všech společenských vrstev povstávajjí,aby zachránily svět.Někdy to jsou princové a princezny,jimž tak velí osud,jindy naprosto obyčejní lidé,kteří se bybičovali k velkým činům.A ve vzácných přiležotostech i ten,kdo věří,že je zloduch,zjistí,že se v jeho nitru skrývá hrdina.Prozkoumejtě výstavu a uvidíte,jestli se hrdina ozve i ve vás.Ale zříkáme se odpovědnosti za všechny odvážné činy,které to vyvolá!

Vzpomínka na zlo.Zakuste vzrušení ze setkání s nejznámějšími auradonskými zloduchy,nebo spíše s jejich sochami v životní velikosti.Tváři v tvář těmto krutým ničemům se každý jistě zamyslí sám nad sebouu,zda by našel odvahu zabránit jim v konání zla.Nebo jim snad trošku závidíte jejich moc?Speciální diorány ukazují,jaké hrůzy by nás  čekaly,kdyby se tito vyvrhelové dostali na svobodu.Nebojte se,živí zloduchové jsou uvězněni pod ochrannou kupolí Ostrova ztracených,takže tahle výstava je stroprocentně bezpečná.

Tato muzeum je věnováno slavné a bouřlivé historie Auradonského království jeho lidu a všem osobnostem,dobrým i zlým,které vybudovaly naši civilizaci.

Vystavené předměty darovari auradonskému lidu jeho veličenstvo král Zvíře a královna Kráska.Uživejte si je s vědomím,že naše království je v nebezpečí před hrůzami minulosti.

Vyjádření poslání.Pomoci mládeži dneška stát se hrdiny a hrdinkami zítřka.

Památní místa Kampusu

Třída hrdinů.Po této ceste pochodovali zakladatelé Auradonu,aby oslavili založení svojí nové vlasti.Dnes po ní chodí všichni studenti do školy.Když po ní budete chodit dost často,také vás bude určitě inspirovat a stanete se hrdinou či hrdinkou.

Socha krále zvížete.Toto jedinečné umělecké dílo mění podobu z děsivého monstra  na urozeného člověka-poselství krále Zvířete,že každý může vyrůst a změnit se.Poznámka:Žádaáme studenty,aby neděsili ostatní tím,že budou schovaní za sochou vrčet.

Archimedova knihovna.Tiché místo ke studiu (pronášení kleteb zakazáno!)s obrovskou sbírkou,zahrnující starobylé texty jako  jak vyzrát na podlé víly a jak být správnou princeznou i součastné bastsellery včetně Průvodce kouzelnímy meči a Láska bez rektvaru:Existuje?

Vědecké laborratoře.Naše nejmodernější výzkumné zařízení je věnováno skvělému kouzelníkovi, jehož motto bylo.Mozek zmůže víc než svaly.Zde zkoumáme nejtemnější záhady života a činíme objevy,které nám přibližují nedosažují nedosažitelné věci na dosah.

Tourneyové hřistě.Trénujte jako profesionálové na našem špičkovém stadionu!Stoprocentně přírodní auradonská tráva vám při pobíhání po hřišti zaručeně nebude klouzat.Naše kanony jsou nejnovější Titan 3000 a vystřelují 100 disků za minutu..Obujte si kopačky a hurá na hřiště!

Katedrála.Místo vyhlašení naši krásné vlasti.Právě tady se všechny státy sjednotily při první korunovaci.Katedrála je zdobená vytrážovými okny s motivy z naši historie a má tak prostorný interiír,že by se do ni vešel i drak....Tedy čistě teoreticky.

Ubitovací zařízeny.V ložnicích Auradonské akademie si budete připadat jako v paláci-a to doslova!Původní královské komnaty byly přestaveny na jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje a nabízejí ubytování vhodné pro prince,princezny a všechny jejich kamarádi.Ložnice jsou vybaveny koberci a závěsy a nejmodernější domácím kinem.Počitaše mají nejrychlejší internetové připojení v Auradonu,takže jsou skvělé na hraní online her.Ale napčed si koukejte udělat úkoly!

Torney vznikl během povstání proti zlobě a jejímu spolku zloduchú jako trénik a sport králú.Obě stany se snaží vyhnout hrozivému páru kanonů (tzv.sekačkám),přebíhají přes hřistě (tzv.zabijackou zónu) obranou soupeřů a snaží se dopravit míč do jejich branky.

Rytíři.Koutek trenéra Jekinse.Tak jo,princové,jestli chcete uspět v tourneyi.budete potřebovat odvahu,sportovní zdatnost a dokonce akrobacii.Dobrá zpráva je,že je to týmový sport,takže nemusíte vynikat ve všem.Stačí,když se soustředíte na svůj vlastní talent,a svoje místo v týmu si najdete.Podívejte se na tyhle slávné strategie,abyste zjistili,co by vám mohlo jít.Excylibur:Tým se postaví na hřišti do tvaru obrovského meče,který se probojuje obranou.Let na kouzelném koberci:Hráči se shluknou a odnesou kapitána k bránce soupeře.Štít pravdy:Obranná hra,ve které tím utvoří pevnou neproniknutelnou zeď za zpěvu školní hymny.Do konečna a ještě dál:Pokročila formace,při které se zdá,že hráči na hřišti létají (ve skutečnosti jen stylově padají.

Kapela.Být v kapele znamená víc neý jen hrát na hudební nástroj-jde o vytváření velkolepých,krásných hudbnícj děl,která patří k Auradonské akademie.máme největší a nejlepší kapelu v okolí,části proto,že bereme každého,kdo má zájem.Takže jestli umíte luskat prsty,podupávat nohou nebo  si aspoň falešně broukat a chcete se přidat,a chutí do toho!

Refrém školní hymny:Draky dávné porazila Auradonská akademie.Jsme  hrdinky a hrdinové,náš modri-zlatý znak slavnž je.

Následníci film

Následníci Kouzelní svět

1,2,3,4,5

 

Narrator psí ryba