Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nella písně

1.díl Nella:Milujeme tvé kabla,jak zpívaš blupli.Však zbor je vtu mích,není celí ve svět  tónu tvích.Všichni:Milujem tvé kabla i huklem bublí,zpivaš jak tak umíš.Trinket:Ja zpívam mi mi mi mi.Všichni:Milujem tvé kabla,i huklem bublí.Však zbor je plní ve tvých tónu.Milujem tvé kabla,i hukem  je bublí.Však zbor je plní není celí ve světe tonu tvých.

2.díl Nella:Jen milý k lidem kolem sebe buď,milý a laskavý.Milý když jsi k lidem  kolem sebe,hned laskavost ti vátí zpět.Milý klidem být,úsměv mít,milý a laskavý,milý.Trinket:Být je tet moderní.Nella:Když jsi milý a laskavý je svět úúúúúú.Milý a laskavý.Braine:Žádný křik a útoky.Nella:Milý a laskavý.Trinked:Milý buď a pťáčky nechej spát.Nella:Pak zjistiš že si snimi můžeš hrát.Vichni:Když jsi milý a laskavý je svět tvůůůůj.

Nella:Buď milý.Braine:Je řas dobrou noc řict.Nella:Buď milý a laskavý.Oba:Milý a laskavý,milý,zhasni oheň svůj a buď laskavý,a milý je zpět tvůj.

3.díl Nella:Pojď ven,pojď ven a kde koli si.Uvnitř se hrát nemá,pojďven,pojď ven.A kdekoli si,zámek má pravidla svá.

Nella:Pojď ven,pojď ven a kdekoli si.Všichni:Tady si nesmíme hrát,pojď ven,pojď ven a kedkoli si,budem ven se schovavat.

Minatori:Dívej se a tam co provedla jsem vám.Tet vím že nebylo to fajn,tet to ale vím.Když si někdy chceš si hrát,na pravildla musíš dbát.

Nella:Bojíš se víc,než je potřeba.Věci které ne-vi-díš,podívej se blíš.A je tutove,že strach je pouze hlavě tvé.Stateční a nebojacní,zahod myšlenky.Jsou to doměnky,podívej se blíž a hned je jasné.Že opravdu jsou zbytečné,seber sílu zkus se smát.Nedovol mu zlým hlasum,zkus se hlavou smát.A podívej se blíž a je tutové,že strach je pouze hlavě tvéééé.

5díl Nella:Snad vyhraješ cenu za dýni či meloun.Trinked:Snad vyhraješ cenu za broskový paj.Nella:Jeto farmářská soutěž kde být nejlepčím,můžeš začít dřív neš zjištíš,jeto dřív neš zjištíš.Willow:Ja to řív neš zjistí,když to nezkuším.

Trinked:Jsme prostěn nejlepší přítlkyně,nic nás nerozhadá.Nella:A mluvíme pravdive,a tvé srdce já mám ráda.Obě:Kdyř spolu jsme,to není lež.Trinked:Kamkoly půjdeš ti.Nella:Pujdu též.Obě:Společně zvládneme cokoly,vždyt se máme ti a já,a já a ti.(La 10).

6.dil Nella:Dovol říci když snad milé,tvé chovaní nedvořilé.Je to co přátele,vždicky odradí.Tvůj dech vždicky nevoní,chcešli  dypřátelé vždy mít.Zde jsou 3 věci co radim ti já,Zaprve,když uvidíš druhé hrát si.Touhu přidat se k ním mášli,nesmíš vrčet,bruřet,křičet,vřískat,jdi,úsměv stačí.No Jasní,kamarádi budeš mít.Clod:Možná myslíš že je vtipné do všech kolem narařet,ale není to přijemné a slušné,že prostor nech.No jasní kamarádi budeš mít.Nella:Pokud ho tím naraříš,nemáš si kde hrát.Oba:Jdi  kousek zpět,máš ostatním prostor dát.Nella:Za třetí.Trinked:Když chceš půjčit hračku mou,nesmíš ustřít sílu svou.Gelehed:Půjč mi tvou věc,a dám ti svojí rád.Oba:Však nebud lakomý,no jasný,kamarády budeš mít.Clod:Ať si klasy.Trinked:nebo trendý.Gelehed:Chčeš mít kamarády z bandy.Všichni:Mysli na 3 hlavni věci a jsi tam.Nella:Jen se smej.Clod:Prostor děj.Gerehed a Trinked:O hračky se děl.Všichni:No jasní,kamarádi budeš.Nella:Sám nikdy nebudeš.Všichni:Kamarády budeš mít.Snelgi:Není nic tak super skvěle,neš mít na světe prátelé.Veichni:To je super skvelé,prostě senzační.Nella:Jen se směj.Clod:Prostor dějNella a Trinked:O hračky se děl.No jasní kamarády budeš.Nella:Není nad sladkou vůni přátlství.Všichni:Kamarádi kolem sebe máš. 

7díl Král:Turnaj boulingu.Nella:Jo jo jo.Král:my jedeme na  turnaj boulingu.Oba:Stavej Trinked už je čas jít.

8.díl Snelgi:Nemohu jím dát překrásné šperky,co ale parfémy růžové stunky kouzelné přidam spoustu,spoustu květin.Ó jak sladce voní můj dukas přátelství,a tet je dárek můj hotový.

Nella:Své přátelé más,i když jím nic nedaš.Vše co chceme mít,je přátelství náš tří.Trink i já,tě  rádi máme,tak či tak.Je přátelství dejinách,jsi náš nejmilejší drak.

Tet vysliš můj příbeh pozorně,ať víš kdo já jsem.Já povim ti jak jsem chrabví,a hoden jména veliký.Všichni:Ú chrabví sir Hervswod.rytíř:Jeto příběh,jak porazil jsem od vrat a sokolích,byl to nejzlejší drak co znam.Já porazil jsem Drakzuba.VšichniÚ chrabví sir Hervswod.Rytíř:Já stvůru našel,stal se svačou.Já klid jsem svuj jsem zachoval on svím ocasem bouchnul o zem,kolem rachot se rozehal.Všichni:Ú chrabví sir Hervswod.Ani trochu,já se lidičky nebal,před draka jsem nad stoupil.Tasil meč a hodyl patkou žek jsem zmizni Drakzube.

Rytíř/Nlla:Jeto drak co milý je  moa  už  tu doc dlouho snámi žije.Zakřicte ať všichni ví,že baječní a skvělý naš drak Drakozub je.

10.díl Král:Každý obraz zaslouží si pohled dlouhý,a tvojí krásu na nem najdeš zajisté.Souhly  špitky na tém rohu detaj pouhý,snaž se nato dívat s láskou pokaždé.Nella:Tenhle obraz tvůj krásu přeci slavý.Král:A malíř vyděl mnohem víc,než druzí ví.Oba:Vaše přátelství je silné to on dokázal,ví dobře je krásný,obrazem mistrovstvím.

12.díl Nella:Nech nás objevit tvůj svět,zaspivam ti tet par vět.Vžy máš cestu kudy jít,dobrodružtví zařít.Tvé brýle tajemství jsou,držíš magický klýč.Kolem nás je svět krásný,nahlas klidně křič.Nella:Je jasné že hned tet,vše na světe krásný je.Buď pišná na svou sílu,tvoje brýle jou ten klýč.Kolem nás je svět krásný,nahlas klidne křič.Možná budeš muset zvyknout si.Trinket:Já taky musela.Obě:Když svoje krásné brýle máš,uvidíš svět kolem nás.Kyklopka:Ted uš zvládnu každý tanec,to ti hlavě dovedu.Všechni hry tet můžu hrát,není nic co nesvedu.Jsem to já kdo má tu sílu,jsem to já kdo drží klýč.Kolem nýs je svět krásný,nahlas tet křič. 

12.díl Trnked by tihle sponky slušely,sluší jí hlavně modré.Vím co se jí líbi,i když už tet není.Nejlepší kamarátky jsme,jak já tet moc chci abyTrink byla tu.Ta vůně mi jí připomína,když jme spolu tak zábavy je dost  pro obě.Nejlepší kamarátky jsme,vše co kolem vidim mi ji připomína.Věci co  má ráda,všechni znam.Proč mi tolik chzbi,když tu tet není.Ti máš nejlepší kamarátku.

13.díl Nella:Když citrony máš hned,noví plan máš.Nemusíš se ničeho bát,když věci jsou jak nemají být.Tak řekni prostě nevadí,když věci jsou jak nemají být.Tak řekni prostě nevadí.Triked:je toho moc to musíš vidět je plný barev jen.Je

Když neco je špatne,řekni nevadí a vše se dobrém obrátí.Obě:Věci jsou tak jak nemají být,tak řekni prostě nevadí.Když věci jsou tak jak nemají být,tak řekni prostě nevadí.

Když něco je špatne,řekni nevadí a vše dobré obrátí.Věci jsou jak nemají být,tak řekni prostě nevadá.Když věci jsou tak jak nemají být,tak řekni prostě nevadí.

20.díl Nella:Jeden blaznivy sir Gordon měl rád na skateboltu souboj,Jess špagety zase používal talíš jako štít.Každý znich byl stateční,kazdý znich byl prostě svůj.Věž  mi nikdo není zbyteční,každý může rytíř být,stůj co stůj.Najdi něco co bys sved,skvělý rytíř budeš hned.úkol je kolem dost,dělej všechno pro radost.Stateční je každý z nás,ti navíc dračí sílu máš.Buď spánek děj se skrít,dokoliv z nás může rytířem být.

22.díl Nella:Když věci těško jdou,myslíš že nejde vyhrát.Když úkol není jen hrou,tent moment to nesmíš vzdát.Na vrchol chci se postavit,nenecham se zastavit.Ten  utes  visoký je,já to zvládnu stací chtít.Dobře vím že srdci mém,statečná a hrdá jsem já.Nikdy se nevzdam  žádný cíl.,protože uvnitř sebe bývam.Na vrchol chci se postavit,nenecham se zastavit.Ten utes visoký je,však já.Ona to zvládne stačí chtít.

26.díl Nella:Když jsi  sám,kolem léto je,slunce svíti nám.Všichni:Slunce svíti nám.Nella:Kou-pá-ní,je nuda když jsi sám.Všichni:Nebud nikdy sám.Nella:Snámi pojď ať tu nejsi sám.Všichni:Zvedny se a schuti ke všem vizviham,jen nebuď tím.Kdo chce vše dělat sám,tak vezmy se co stačí chtít,a pak par přátel zařidí.Chem tu zpět,hlavní je domá sam nesedetVrat nám tet vodu zpět,nejde o bazen.Všichni:Nejde o bazen.Nella:Mýt přítelé o dost lepší je.Všichni:O dost lepší je.Nella:Přídej se k nám,nenech se přemlouvat.Pojď budem se serfrovat.

Heeloweenský hippogriff Nella:Když sví padarf oslava volá,heeloween je tu.Je čas na koledování,i na papaní,mlsaní.Všicni slavit jdeme,heelowýnsky užijeme.Není žadný důvod bát se,přidej se k nám a bav se,všichni slavý den.Heeloween je velký den.

Královký den matek Nella:Mám tác a květiny.Trinked:dort a lžičku sváteční.Nella:A vozík s ubrusem,vše bude perfektní.Když smutná jsem má maminka mi slzy utirá,tak šťastná jsem když vedle sebe mám.A pomahá mi smichat mléko  s moukou když vařim jeji palačinky růžověnkou.A přáničko kde uvnitř dočte se že mám ji nejvíc ráda na světe.

Pohroma dračí školce Nella:Jeto nejlepší den,cukrarsky umi.Jablečné dortíky uš voní,slišim jak se těší moje bříško.Když zavoní tu cos jablíčko,jsou tak šťavnaté dorty jablečné.Všude oní krásně,každý jenom žasně.Jen jeden kousek ochutnej a náš skvělý jableční dortíky.

Princezna rytířka se nevzdavá Nella:Na vrchol chcci postavit,nenecham se zatavit.Prostě vím že nato mám a já nikdy to nevzdám.

Nella:Když věci těško jdou,mzslíš že nejde vyhrát.Kdýž úkol není jen hrou,ten moment se vzdát.Na vrchol chci se postavit,nenechám se zastavit.Prostě vím že nato mám a já nikdy to nevzdám.

Závod rytířu Nella:Všechna naše síla se našem srdci skrývá,jen uvěřím co uvnitř sobě máš.Dáti sílu a odvahu,i víru,tak věž.Už vždyt,už to dobře znáš.Ve svém srdci vše máš.Tinket:Ve svém srdci vše máš.Obě:Ve svém srdci vše máš,ve svém srdci vše máš.Ve všem srdci vše máš,ve svém srdci vše míš.Ve svém srdci vše máš.

Blejd:Kdo je nejlepší kapitán,na celem moří širém.Kdo má nejkrasnější loď,která na světe pluje.Je tak odvážný a krásný a nikdy není líni.Je nejlepší a krásný,jsem to já a nikdo jiní,(hou hej já jsem Brjt 2).

zachranářský club Nella:Když nebezpčí hrozíti tak zavolej.Kyklopka Sissi:Kdy vytahnout tě z bažiny,tak zavojej.Obě:Zachranářský club je tu,zachranářský club jetu.Když máš problémy,tak jsou tu dvě dámy,královský club zachranářu je tu hned.

Do toho dračí sedmykrásky!Do toho!! Nella:Jsou dny,když se nic nedaří.Ale duležté je mít kolem lidy co máš rád,zvládnout jde cokoliv.Když máš kolem sebe tým.Zlašt vysokou Sissi a Gord je rychý a Geret umí dribovat a víc není potřeba.Mít svůj,tým máš,tak pořád vyhraváš.

Nella na věky Nella:Můžeš se bát.Nových věcí snad,když spojime své síly tak se nemáš čeho bát.Jde o tvor víru že sílu máš,tak uvěž sám v sobě.Jako já věžím ve vás,tak nestracej sílu.Jste přinese čas,a věžte svou sílu která skríva se nás.Tak vyděj se blíž  a brzy  uvidíš že na to máš.Tak jenom uvěž sám sobě tak jako já věřím ve vás.

Můžeš se bát,nových věci snad,když spojíme své síly tak se nemáeš čeho bát.Jen malý krůček to hravě dáš.Pak uvěř sám sobě  jako já věřím ve váš.

Záchrana jednorožce Nella:Sním si,že běham a dobrodružtví zaživam.Znát chci co za všemy obrázky z knižky ukyto je nám,a i kdyř jsem princezna víc sobě mám,mé srdce to ví že chci být než princeznou  být.Znát chci to tajemství lesu za bránou svích dnů,hrátsi na rytířku hlavě mýt tisíc dobrodružních snů.Mám cestou  svou dát se,tak těžká se zdá.Mám odvahu stát se jen kým ve svých snech jsem já,sliším srdce být bylo by skvělé mýt meč,štít,boty a odvahu jak žák.Jsem tvůj šíp,rytířkou být.Slišim srdce být bylo by skvělé mýt meč,štít,boty a odvahu jak žák.Jsem tvůj šíp,rytířkou být.Jsem tvůj šíp,rytiřkou být.Jeto to pouhý sen,jen princezna jsem.

Nella:Mám sílu vstát,je čas všem ukázat.Meč,štít,boty má odvaha je řár.Nechcy snít,můžu být,tet koukej.Rytiřka jsem.

Můj úkol snedl drak  (Mnamka) Nella:Máš chut být velmy chytrá a mnohem víc chceš znát.Tak poběš ven,ať poznáš,že školy nemusíš se bát.Všichni:Uč se vše co chceš znát,stačí velkou chut mýt.Uš se vše co chceš znát,svátek chce stačí chtít.Uč se vše co chceš znát,a všude to snác.Uč se vše co chceš znát,není čas ztrácet čas.

 2x6.díl Minatori:Zabav se,dívej se,tancuj zpívej.Tanči s námi,zaspívej.Milujeme výpravy na dýchanek čajový.Takhle minotauři si (mino 3),minotauři hrají.Hrajeme si rády,bláte nevadí nám ze země.Spivani nave gate krasné barvy,tady mají,tak si minotauři hrají,jdeme dál.Svačinka bude hned,tak naskoč k nám.Na želví žbed přeplaveme řeku celou.Si totiž minotauři hrajou,včeličky už na nás čekají.Jestly chceš (medik 3) se tu mají pro každého nšco sladkého tu mají.Takhle si minotauři (mino 3),minotauři hrají.Hrály jsme si celý den a tahle jeskine je jako sen,sušenky a čaj vždy dostanes a pak se s kamarády zase phraještohle nás moc baví a takhle si minotauři (mino 3),jej minotauři (mino 3) hraji.

Nový sousedé Sysel:Mýme rády návštěvy,neušpin si boty hej.Máš super šaty,pomin kdopak že jste vy.Nella :Jsem Nella.Sysel:Budu si to pamatovat,ale tet vukopem stále dál.Každou návštěvu přijmem rády,a zaspivát se máááá,mi sní,mi sní,mi sní.Nový sousede k vám míři,notak ahoj zdravý vás,nový sousede k vám míři a je skvělé je potkat vás.Kopeme přímo tady,budeme kopat i tam.Vykopem zpoustu tunelu které povedou k nám,máme plány města,tudy vede cesta nás nic nezastaví,nes se celé postaví a jetu stalé trochu špíny.Musíme odnest hodně hliny,pojďme oslavit že máme kde žít,lilidlu.Nový sousedé k nám míři a je skvěle vás tu mýýýýýt,(lililidlu 4)

Výprava za stracením hlasem Jodlo vlci:Tadadadu Taradu tadu tadu tadu,tvůj úkol,tvou záři znát.Nella:Neváhej a pošly ji k nám.Jodlo vlci/Nlla:A svit jen svit,já přáni dnes mám.Ač kouzlo noc rosvíti nám,harááráárááárá.Nella:Jen svit jen svit já přáni dnes mám ať kouzlo noc rosviti nám.Nella/Jodlo vlci:Svit jen svit já přání dnes mám,ať kouzlo noc rosvítí nám.

Nella/Jodlo vlci:úplnku svou řáři zná,diki ní přátelé mám.Svit jen svit já přání dnes mám ať láska příde i kvám,ať láska příde i k vám.

Pro kamarátku cokoliv Trinked:Nemusíš nic dokazovat a snař se pochopit.Když chceš druhým,lásku dát.Sama sebou musíš být,nemusíš hned skály lámat.Tak že přátelům svím,dokážat že nechceš je  sklamat.já už  to dávno vím.